AJTR
CREMĂ DE CIOCOLATĂ CU NUCI DE-I ZIC FRANȚUZII GANACHE (GANAJ) CREMĂ DE CIOCOLATĂ CU NUCI DE-I ZIC FRANȚUZII GANACHE (GANAJ)
La București, într-o strălucitoare dimineață de vară, s-a preumblat în grădina Cotrocenilor cu Alteța Sa Ferdinand, preagentilul principe moștenitor al tronului, și vraja i-a... CREMĂ DE CIOCOLATĂ CU NUCI DE-I ZIC FRANȚUZII GANACHE (GANAJ)

La București, într-o strălucitoare dimineață de vară, s-a preumblat în grădina Cotrocenilor cu Alteța Sa Ferdinand, preagentilul principe moștenitor al tronului, și vraja i-a învăluit pe cei doi înțelepți ai ierburilor, și tânărul Rebhum, arhitect peisagist neamț, a rămas să îngrijească uitatele parcuri.

În rarele clipe de odihnă, arhitectul Rebhum primea creme de ciocolată cu nuci de la regele Ferdinand să-i îndulcească gândurile și melancoliile.

Proporții: 500 grame unt, puțin caramel, un păhătuț de lapte, esență de vanilie, esență de rom, 100 grame nuci, 200 grame de sirop și 2 linguri de cacao olandeză

Se freacă untul, fără încetare, asemenea celorlalte creme și se completează cu nucile pisate în piuă, se amestecă cu un păhătuț de lapte și se toarnă siropul legat apoi acel puțin caramel, cele 2 linguri de cacao și esențele. Ascunzișul acestei rețete este puterea amestecului „ingredienților”.

De la început…………..

Citește rețeta mai departe pe site-ul KERA CALIȚA

Simona Lazar

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *