AJTR
BICICLETĂ PENTRU TATA BICICLETĂ PENTRU TATA
Așa cum am menționat în articolul precedent, pe 5 decembrie s-a sărbătorit Ziua de Naștere a Majestății  Sale, Bhumibol  Adulyadej, Regele Thailandei și, prin... BICICLETĂ PENTRU TATA

buh4Așa cum am menționat în articolul precedent, pe 5 decembrie s-a sărbătorit Ziua de Naștere a Majestății  Sale, Bhumibol  Adulyadej, Regele Thailandei și, prin urmare, Ziua Națională a Regatului Thailandei. „Ziua Tatălui” a fost marcată de thailandezii de pretutindeni prin diferite manifestări, prilej cu care și-au arătat dragostea și devotamentul față de regele lor și de munca depusă de către acesta pentru prosperitatea țării și bunăstarea poporului thailandez.

buh9Și în România, Ambasada Regatului Thailandei a fost la înălţimea evenimentului, organizând manifestări interesante și cu multă priză la participanți. Una dintre acestea s-a intitulat „Bicicletă pentru Tata“, o inițiativă a Alteței Sale Regale, Prințul Moștenitor al Thailandei, dedicate tatălui său. buh15A fost o chemare la mișcare în aer liber, la uniune, la prietenie, la care au participat în Thailanda peste 610 000 de iubitori ai bicicletei, iar în Europa, aproape 10 000.
În București, Excelența Sa Domnul Ambasador Komgrit Varakamin împreuna cu soția au marcat evenimentul alături de elevii de la Școala Gimnazială nr. 190.

buh16S-a dovedit a fi o acțiune de amploare, la care au participat cu entuziasm zeci de elevi ce s-au plimbat pe arterele capitalei, echipați cu tricouri viu colorate, special dedicate acestui eveniment și cu multe alte accesorii care le dădeau alura unor cicliști profesioniști.

buh21Cu mic, cu mare au savurat bucuria pe care ți-o oferă plimbarea cu bicicleta și mișcarea împreună, în aer liber. Și nu mai vorbim cât de sănătoasă este o asemenea mișcare!

La final, tinerii bicicliști și nu numai ei au savurat deliciile bucătăriei thailandeze.

A fost o acțiune reușită, care merită repetată, nu numai în București, dar și în țară. O acțiune pentru care organizatorii merită cele mai calde felicitări!

Cristian Hristea

admin

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *