AJTR
Comana Bike Fest Comana Bike Fest
Dacă este toamna atunci este Comana Bike Fest! Sfârșitul lui septembrie 2013 aduce în Parcul Natural Comana un festival al sportului pe două roţi.... Comana Bike Fest

Dacă este toamna atunci este Comana Bike Fest! Sfârșitul lui septembrie 2013 aduce în Parcul Natural Comana un festival al sportului pe două roţi. Sâmbătă, 28 septembrie 2013, va avea loc Teamexpert Bike Fest – concursul clasic, individual, iar a doua zi, 29 septembrie 2013, se va desfășura Cupa TeamXpert – Corporate Mountainbike Race, care va consta într-o ștafetă pentru echipe de trei persoane). Vor fi două zile de competiție pline de distracție şi spectacol! Pe ce ne bazăm? Cea de a 7-a ediție a concursului de la Comana aduce 10 noutăți si tot atâtea motive de bucurie şi de voie bună.

1. Traseul a fost modificat, punând în valoare încă o zona frumoasă din Parcul Natural.  Sunt trei trasee, traseul Teamexpert (43km),  traseul Bujorilor (22km) si traseul Copiilor (11 km).

2. Kitul de start va fi consistent mulțumită sponsorului Skil, ce oferă un bidon de aluminiu primilor 300 de înscriși. în plus câștigătorii vor primi medalii, cupe, diplome şi diverse premii de la partenerii concursului: Skil, Bike Nature, Asociatia „Salvati Dunarea şi Delta”, Isostar, Calipso, Editura Sophia, Tabere cu Suflet şi FullColor. Se vor premia nu mai puțin de 26 de categorii.

3. Un Pachet VIP care conține, în plus fata de Kitul de start clasic, tricou, medalie, diploma de participare şi număr de concurs personalizat.

4. Grija deosebita pentru copii, care vor avea start separat şi vor evolua după încheierea concursului de adulți. Părinții vor putea astfel să concureze, apoi să-i însoțească pe copii.

5. Jocuri şi Demonstrații pentru copii şi adulți, care vor avea loc după terminarea cursei.

6. Două zile de întreceri: După cum spuneam, sâmbătă va avea loc concursul clasic (individual), iar duminica concursul Corporate (pe echipe).

7. Participare gratuită pentru concurenții de la concursul Corporate, Cupa TeamXpert, de duminica, 29 septembrie 2013.

8. Garantie 100%: Cei nemulțumiți vor primi taxa înapoi 100%.

9. Suporterii concurenților şi toți participanții vor fi energizați de muzica lui DJ Azteca la ediția din toamna, DJ rezident la clubul Kudos Mamaia din sezonul estival 2013.

10. Nu în ultimul rând, locul este minunat iar competiția de la Comana este „cel mai frumos concurs de amatori din Romania”.

Taxa de participare este de 50 lei individual şi 200 lei pe echipă. Pentru pachetul VIP taxa este 80 lei. Cei ce se înscriu la concursul pe echipe au gratuitate la concursul individual din 28 septembrie. Pentru înscrieri intrați aici: http://mtb.teamexpert.ro/inscrieri/

Detalii pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

TeamXpert este o companie cu experiența de  peste 10 ani în domeniul organizării de evenimente, cursuri şi programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MĂLINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga tradiție din Romania. În 2010 a organizat primul concurs de mountainbike –  „On Top of the World” Bike Fest, cel mai greu concurs de mountain bike uphill din Romania, cu sosire la Vf. Omul (2507m).

Radu SAVIN tel: 0722 302 746
mtb.teamxpert.ro

admin

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *