AJTR
Marocul – acel “must to see”… Marocul – acel “must to see”…
“Marocul, prin istoria sa straveche, prin frumusețea locurilor, prin marea varietate a climatului și a peisajului, dar și prin ospitalitateasa tradițională poate fi considerat... Marocul – acel “must to see”…

“Marocul, prin istoria sa straveche, prin frumusețea locurilor, prin marea varietate a climatului și a peisajului, dar și prin ospitalitateasa tradițională poate fi considerat o destinație turistică” – sunt cuvintele de început ale E.S. ambasadorul Regatului Maroc î România, Dna Faouz El Achchabi.

Excelența Sa a participat, miercuri, 24 februarie, la un dineu, în saloanele Hotelului Intercontinental, în cursul căruia a subliniat că Marocul își propune ca, în următorii ani, să atragă peste 20 de milioane de turiști și să se transforme într-o mare destinație mondială în perimetrul mediteranean.

La recepție, au participat diplomați, oameni de cultură, cadre didactice universitare, operatori din turism, jurnaliști. AJTR, co-organizator al întâlnirii, a fost reprezentată de o delegație condusă de Cristian Hristea.
Întțâlnirea de la Hotelul Intercontinental face parte din proiectul AJTR de promovare a României peste hotare și de aprofundare, în spațiul intern, a cunoașterii unor destinații turistice și culturale universale.
text și fotografii : Valentin Țigău

admin

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *