AJTR
Compania de Investitii pentru Turism SA (CIT SA) continua schimbarile in vederea repunerii turismului romanesc pe harta destinatiilor de top din lume. Responsabil pentru...

Compania de Investitii pentru Turism SA (CIT SA) continua schimbarile in vederea repunerii turismului romanesc pe harta destinatiilor de top din lume. Responsabil pentru noul proiect va fi Razvan Pirjol, desemnat de Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in data de 21 august, in functia de director general al SC CIT SA.
Razvan Pirjol are o cariera de peste 20 de ani in domeniul turismului inceputa la Glion Institute din Elvetia si continuata in diferite functii atat in institutii din Elvetia, cat si din Romania, de la pozitii de entry level pana la cele de top managment. Toata experienta acumulata de acesta va fi folosita pentru demararea acestui nou proiect care se vrea a fi un succes pentru industria ospitalitatii din Romania. Totodata, Razvan Pirjol este si consilier al ministrului MDRT, domnul Eduard Helving si coordonator al activitatii Institutului National de Cercetare in Domeniul Turismului (INCDT).
Noua viziunea cu privire la conceptul inovator promovat si dezvoltat de CIT SA mizeaza atat pe colaborarea cu institutii de profil prestigioase din strainatate, dar si pe modificari aduse legislatiei in domeniul turismului in vederea oferirii unui cadru propice dezvoltarii acestui sector al economiei.
Compania de Investitii pentru Turism SA este o companie cu capital majoritar de stat, actionar majoritar fiind Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, infiinta in anul 2010 prin reorganizarea Centrului de Invatamant Turistic. CIT SA se finanteaza din venituri proprii.

  • silver price

    25 octombrie 2012 #1 Author

    R: Sunt onest: trăim în România și toată lumea “știe” să construiască aici.Fiecare Președinte de Consiliu Județean s-a apucat să dea fără licitație lucrări rudelor. Comisia Europeană a descoperit acest lucru, a dispus audit și a închis linia de finanțare până la îmbunătățirea sistemului de achiziții publice. Eu așa am preluat situația, Am angajat un specialist neimpus de partid care m-a asigurat că Programul de Dezvoltare Regională nu se va închide. Am vorbit cu cineva de la Comisia Europeană și am stabilit că vom crea o Linie de Dezvoltare pentru Consiliile Locale, cu corecțiile care ne vor fi aplicate. Deci nu vom pierde acei bani. Astfel acestea vor putea rezolva probleme precum renovatul școlilor și spitalelor.

    Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *