AJTR
Vacanta de toamna…la tara! Vacanta de toamna…la tara!
Programul Special “Vacanţe la ţară”, derulat de ANTREC demarează duminică, 16.09.2012. Cea de a-XX-a ediţie a Programului Special “Vacanţe la ţară” se va desfăşura... Vacanta de toamna…la tara!

Programul Special “Vacanţe la ţară”, derulat de ANTREC demarează duminică, 16.09.2012.
Cea de a-XX-a ediţie a Programului Special “Vacanţe la ţară” se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 02.noiembrie și va oferi turiştilor sejururi de cinci nopţi la preţuri speciale,
Destinatarii programului vor fi toate categoriile de turişti care doresc să descopere viaţa satului, tradiţiile locurilor, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi care doresc să servească o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. Pachetul de cazare aferent Programului special “Vacanţe la ţară” oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile
pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei/ persoană/pachet.
Pentru pensiunile de 3 şi 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preţuri de 195 lei/persoană/pachet. În acest tarif sunt incluse cinci nopţi de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.
În ce județe sunt pensiunile din program:
Filialele ANTREC care participă, în primă fază, la acest program sunt Argeş, Alba, Braşov, Cluj, Covasna, Gorj, Neamţ , Prahova, Sibiu, Suceava, urmand sa adere mai multe pensiuni şi din alte judeţe !

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *