AJTR
Biblioteca AJTR 5 Biblioteca AJTR 5
Vasile Glăvan Pe durata întregii sale activități didactice și de cercetare, profesorul universitar dr. Vasile Glăvan a elaborat și publicat, ca autor sau în... Biblioteca AJTR 5

Vasile Glăvan

Pe durata întregii sale activități didactice și de cercetare, profesorul universitar dr. Vasile Glăvan a elaborat și publicat, ca autor sau în colaborare, peste 22 de cărți, tratate și manuale universitare în domeniul turismului, materiale de publicitate și suporturi de curs pentru activitatea de know-how în turism. De asemenea, a susținut peste 70 de comunicări științifice în sesiuni interne și internaționale și a publicat peste 80 de articole în reviste de specialitate.

Dintre ultimele cărți și manuale universitare amintim:

  • Agenția de turism – înființare, organizare, management, activitate, operații, în colaborare (2012), Editura ProUniversitaria, București.
  • România turistică (2015), Editura Semne, București.
  • Agenția de turism, de la clasic… la online, în colaborare (2017), Ed. BREN, București
  • România turistică, de ieri și de azi (2018), Editura Constant, Sibiu.

Lucrările, prin conținutul lor, se adresează învățământului universitar geografic și economic de turism, servicii și managementul agențiilor și managerilor de turism, precum și celor care vor să cunoască, turistic, plaiurile românești și strămoșești.