AJTR
Biblioteca AJTR 5 Biblioteca AJTR 5
Vasile Glăvan Pe durata întregii sale activități didactice și de cercetare, profesorul universitar dr. Vasile Glăvan a elaborat și publicat, ca autor sau în... Biblioteca AJTR 5

Vasile Glăvan

Pe durata întregii sale activități didactice și de cercetare, profesorul universitar dr. Vasile Glăvan a elaborat și publicat, ca autor sau în colaborare, peste 22 de cărți, tratate și manuale universitare în domeniul turismului, materiale de publicitate și suporturi de curs pentru activitatea de know-how în turism. De asemenea, a susținut peste 70 de comunicări științifice în sesiuni interne și internaționale și a publicat peste 80 de articole în reviste de specialitate.

Dintre ultimele cărți și manuale universitare amintim:

 • Agenția de turism – înființare, organizare, management, activitate, operații, în colaborare (2012), Editura ProUniversitaria, București.
 • România turistică (2015), Editura Semne, București.
 • Agenția de turism, de la clasic… la online, în colaborare (2017), Ed. BREN, București
 • România turistică, de ieri și de azi (2018), Editura Constant, Sibiu.

Lucrările, prin conținutul lor, se adresează învățământului universitar geografic și economic de turism, servicii și managementul agențiilor și managerilor de turism, precum și celor care vor să cunoască, turistic, plaiurile românești și strămoșești.

 • ILIESCU Valentin Adrian

  27 ianuarie 2020 #1 Author

  Buna dimineata. Sunt interesat sa cumpar o parte din aceste lucrari. „Romania Turistica” si „Agentia de turism. De la clasic la online.” Ma puteti ajuta?

  Răspunde

 • Lili Ganceva

  27 ianuarie 2020 #2 Author

  Felicitari!

  Răspunde

 • Cornel Grigorut

  27 ianuarie 2020 #3 Author

  Felicitări! Sănătate și putere de munca!

  Răspunde

 • Mihai COPEȚCHI – KOPECKY

  27 ianuarie 2020 #4 Author

  Buna ziua d-le Iliescu.
  Dl. Glavan va roaga sa-i dati un telefon la nr. 0745.020231, pentru a stabili cu dansul cum puteti intrat in posesia cartilor solicitate.

  Răspunde

 • Al. Constantinescu

  27 ianuarie 2020 #5 Author

  In perioada 1970- ’89 Profesorul Glăvan a desfășurat o colaborare remarcabilă în cadrul Federației Ro.. de Turism-Alpinism prin inițierea și desfășurarea celui mai complex concurs – Ștafeta Munților. – Acesta aduna anual la start iubitori ai munților din toată țara. La editia din Piatra Craiului- spre exemplu – au luat startul 2350 concurenți care și-au amplasat 1006 corturi, pentru o săptămână.

  Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *