AJTR
Colocviu la Chișinău, cu tema: „România-Republica Moldova: Turismul – cunoaștere reciprocă, parteneriate profitabile” Colocviu la Chișinău, cu tema: „România-Republica Moldova: Turismul – cunoaștere reciprocă, parteneriate profitabile”
Colocviu organizat de Asociația Jurnaliștilor si Scriitorilor de Turism din România, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Uniunea Jurnaliștilor din Moldova și Mișcarea Ecologistă din... Colocviu la Chișinău, cu tema: „România-Republica Moldova: Turismul – cunoaștere reciprocă, parteneriate profitabile”

Colocviu organizat de Asociația Jurnaliștilor si Scriitorilor de Turism din România, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Uniunea Jurnaliștilor din Moldova și Mișcarea Ecologistă din Moldova.

Participă: jurnaliști, cadre didactictice universitare, reprezentanți ai industriei ospitalității. Acțiunea are loc la Chisinau, în perioada 14-17 aprilie a.c.

Joi 14 aprilie – Deplasare pe traseul București-Albița-Chișinău; Cazare la hotelul Vila Verde. Seara, întâlnire cu membrii Filialei AJTR din R. Moldova.

Vineri 15 aprilie: H 9 -12 și 13-15 Colocviu; 12-13 – pauză de cafea și conferință de presă;
Ora 15 Deplasare la una dintre Cramele din preajma Chișinăului (degustare de vinuri și prânz – contra-cost);
Ora 17 Vizitarea Chișinăului, tur de oraș etc.

Sâmbătă 16 aprilie: Deplasare pe traseul Chișinău-Orhei-Curchi-Soroca. Vizitarea obiectivelor turistice de pe traseu.

Duminică 17 aprilie: Deplasare pe traseul Chișinău-Albița-București, prilej cu care se vizitează mânăstirea Hâncu.
Prețul călătoriei: circa 110 euro (transport cu autocarul, cazare în camere duble, mic dejun; tradiționalul pour-boire este inclus).

Intervențiile în cadrul colocviului vor fi de 5-7 minute. Vă rugăm să ne comunicați, până în data de 16 mai a.c., dacă participați la această călătorie și, desigur, tema pe care doriți să o dezvoltați în cadrul colocviului.
Alcătuirea grupului va funcționa pe principiu: Primul venit, primul înscris. Vă mulțumim pentru interes!

Mihai Ogrinji – [email protected]
Nicolae Neacșu – 0722978266
Valentin Țigău – [email protected] ; 0749123880