AJTR
Excursie profesională la Budapesta, Gyula și Viena pentru membrii AJTR Excursie profesională la Budapesta, Gyula și Viena pentru membrii AJTR
Asociatia Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România, în cadrul programului său anual de călătorii cu caracter profesional organizează, în perioada 16-20 septembrie 2016,... Excursie profesională la Budapesta, Gyula și Viena pentru membrii AJTR

Asociatia Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România, în cadrul programului său anual de călătorii cu caracter profesional organizează, în perioada 16-20 septembrie 2016, o deplasare în Ungaria și Austria.
Programul deplasării include o masă rotundă privind turismul balnear, la Băile Felix, o donație de carte și alte tipărituri în limba română, la Gyula, și întălniri cu agenți de turism, jurnaliști, diplomați din Ungaria și Austria.
În afara programului profesional, vom beneficia de vizite ghidate la Oradea, Gyula, Budapesta și Viena. O croazieră pe Dunăre-Budapesta (cu cină festivă inclusă) și o vizită ghidată în limba română la Palatul Schonbrunn-Viena se vor afla, de asemenea, pe lista obiectivelor.
Cazarea se face în hoteluri de 3 si 4 stele, camere duble, cu mic-dejun inclus, transportul – cu autocar clasificat.
Pentru Gyula, sunteți rugati să contribuiți personal cu una sau mai multe cărți, publicații etc. pentru a întregi donația de bază ce va fi făcută de Universitatea Dimitrie Cantemir și Radio România Internațional.
Pretul deplasării este de 150 euro/persoana, iar avansul, cel puțin, în valoare de 80 euro trebuie depus, până pe data de 25 august, la următorii: Mihai Ogrinji – președinte (tel. 0744680866); Nicolae Neacșu – secretar-general (tel. 0722978266); Valentin Țigău – vicepreședinte (tel. 0749123 880).
Locurile sunt limitate!

Mihai Ogrinji, Nicolae Neacșu, Valentin Țigău