AJTR
Forumul International pentru Turismul Responsabil Forumul International pentru Turismul Responsabil
FORUMUL INTERNATIONAL PENTRU TURISMUL RESPONSABIL Editia a II-a Bucuresti, 29 – 31 Martie 2013 Fundatia Amfiteatru anunta lansarea celei de-a doua editii a Forumului... Forumul International pentru Turismul Responsabil

FORUMUL INTERNATIONAL PENTRU TURISMUL RESPONSABIL
Editia a II-a
Bucuresti, 29 – 31 Martie 2013

Fundatia Amfiteatru anunta lansarea celei de-a doua editii a Forumului International pentru Turismul Responsabil, organizat in perioada 29 – 31 martie 2013, in Bucuresti.
Initiat in anul 2012, Forumul National pentru Turismul Responsabil, a fost realizat in parteneriat cu Academia Romana – Centrul de Economia Industriei si Serviciilor si a avut ca principal scop promovarea conceptului de ”turism responsabil” in mediile tuturor promotorilor in turism.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua editie, isi propune inca o data evidentierea principiilor turismului responsabil in societatea romaneasca pentru crearea unui mediu propice de elaborare a unor strategii coerente de dezvoltare in domeniul turismului.
Catacterul stiintific al evenimentului este dat si de editarea, de catre Fundatia Amfiteatru, a revistei “International Journal for Responsible Tourism“, publicatie indexata in baze de date internationale: RePeC Ideas, EconPapers si Index Copernicus, getCITED.

Sunt invitati reprezentanti ai autoritatilor publice, centrale si locale, ai asociatiilor profesionale, ai mediului academic si de cercetare, ai IMM-urilor, ai ONG-urilor, ai publicatiilor de specialitate, specialisti din tara si strainatate, reprezentanti ai unor organizatii si institutii internationale etc.
Ca urmare a interesului crescut manifestat de persoanele din mediul international, cea de-a doua editie a Forumului pentru Turismul Responsabil devine o manifestare stiintifica dezvoltata la nivel mondial.
Toti cei interesati de a participa la Forum se pot inscrie si cu lucrari, pe care le pot prezenta in cele trei zile dedicate dezbaterilor pe tema „turismului responsabil”. Cele mai bune lucrari vor fi publicate in revista Forumului – “International Journal for Responsible Tourism“.

In cadrul Forumului vor fi abordate teme precum: «Dezvoltarea turismului responsabil in conditiile globalizarii», «Modele de implementare a principiilor turismului responsabil», «Importanta educatiei in dezvoltarea turismului responsabil », «Modalitati de comunicare si promovare a turismului responsabil».

Pentru detalii suplimentare, puteti consulta si resursele online:
www.turismulresponsabil.ro

Publications


Persoana de contact:
Madalina Petrescu – Responsabil Comunicare, Fundatia Amfiteatru
Tel: 0728.291.412
E-mail: madalina.petrescu@gm.ro

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *