AJTR
Gala Premiilor AJTR pentru anul 2013; 15 ianuarie 2014, Hotel Marshal Garden – București Gala Premiilor AJTR pentru anul 2013; 15 ianuarie 2014, Hotel Marshal Garden – București
Text: Mihai OGRINJI Foto: Mihai VASILE SÂNGEALB În prima lună a fiecărui an, în preajma zilei de naştere a lui Mihai Eminescu, are loc... Gala Premiilor AJTR pentru anul 2013; 15 ianuarie 2014, Hotel Marshal Garden – București
  • Text: Mihai OGRINJI
  • Foto: Mihai VASILE SÂNGEALB

În prima lună a fiecărui an, în preajma zilei de naştere a lui Mihai Eminescu, are loc Gala Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România. AJTR a împlinit, în vara trecută, 55 de ani de la înființare. Este printre cele mai vechi asociații profesionale din țara noastră. Gala din acest an, desfășurată chiar în ziua de naștere a celui mai mare poet al românilor și, în egală măsură, un ziarist fără egal, sub spiritul căruia ființează Asociația, a fost găzduită de admirabilul Hotel Marshal Garden din București. A fost, spun toți participanții, cea mai reușită Gală a AJTR.

IMG_5740

Ediția din acest an s-a bucurat de prezența d-nei ministru Maria Grapini, a d-lui președinte al ANT, Răzvan Filipescu, a numeroși foști secretari de stat din turism și din alte ministere, a altor diriguitori ai turismului românesc, parlamentari, ambasadori ai turismului nostru, alți invitați ce activează în industria ospeției românești.

IMG_5862IMG_5957

Mai bine de 100 dintre participanți au alcătuit grupul membrilor AJTR, atât din țară, cât și din Republica Moldova: jurnaliști – de la televiziuni, radio, presă scrisă -, publiciști, editori, scriitori, directori de edituri, artiști fotografi, profesori din învățământul superior cu profil turistic, directori de agenții și hoteluri, somelieri, bloggeri, alpiniști de mare performanță, care au și harul scrisului etc. Ceremonia în sine a reprezentat nu numai un excelent prilej de bucurie pentru toți cei prezenți, ci și, prin premii și premianți, ilustrarea complexității turismului românesc. Mai ales că, la fel ca și la alte ediții, a fost o Gală cu un spirit colocvial, plină mai mult de idei și învățăminte, decât de festivism, o Gală care și-a dorit să aducă în prim-plan valori autentice ale turismului românesc, oameni care au ca ideal prosperarea turismului nostru. Lista premiilor vorbește de la sine despre acest adevăr.

IMG_5803IMG_5767

Nu putem încheia aceste modeste rânduri fără a le mulțumi încă o dată sponsorilor Galei, care au făcut posibil ca, prin generozitate și profesionalism, ceremonia de la Hotel Marshal Garden din acest an să reprezinte o bine meritată sărbătoare a jurnalismului de turism, a întregii industrii a ospeției românești.

Toate premiile decernate le puteţi găsi aici.

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *