AJTR
Lansarea oficială a Programului de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalității Lansarea oficială a Programului de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalității
INVITAŢIE Ne face plăcere să vă invităm miercuri, 5 aprilie a.c. ora 15, in Aula Magna a ASE, la festivitatea de lansare oficială a... Lansarea oficială a Programului de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalității

INVITAŢIE
Ne face plăcere să vă invităm miercuri, 5 aprilie a.c. ora 15, in Aula Magna a ASE, la festivitatea de lansare oficială a Programului de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalității, organizat în comun de Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE) şi Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) – cea mai prestigioasă școală din lume în domeniul managementului ospitalității. Programul se derulează în cadrul Parteneriatului între ASE si EHL, semnat recent la Lausanne de către Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor şi CEO al EHL, Prof. Michel Rochat.

Programul va avea o durată totală de 198 de ore de formare în domeniul serviciilor şi al industriei hoteliere, asigurate de specialiști de la Școala din Lausanne şi ASE. Absolvenții săi vor obține un Certificat de atestare a competențelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educației Naționale din România şi un Certificat de Educație executivă eliberat de Ecole hôtelière de Lausanne.

Cursanții interesați pot urma, după absolvire, un modul opțional de 5 zile, desfășurat la Ecole hôtelière de Lausanne.

La festivitate vor participa conducerea ASE și EHL, Ministrul Educației Naționale – prof. univ. dr. Pavel Năstase, Ministrul Turismului – dl. Mircea Titus Dobre, Director Dezvoltare Lausanne Hospitality Consulting – prof. dr. Ray Iunius, membri ai corpului diplomatic, ai Camerelor de Comerț, ai Consiliului Consultativ al ASE, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, ai administrației publice locale, specialiști, profesori şi studenți ai ASE.

Ecole hôtelière de Lausanne, fondată în 1893, este prima de acest profil din lume, cu o mare contribuție la dezvoltarea turismului în Elveția şi este considerată de către specialiști ca fiind cea mai performantă pentru formarea de directori şi operatori în industria ospitalității.

Participarea dumneavoastră ne-ar onora şi ar contribui la consolidarea relației universității noastre cu mediul economico-social.

Evenimentul va fi urmat de o conferință de presă.

Cu deosebită considerație

Rector

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *