AJTR
Maramureş şi Transcarpatia, 2017 Maramureş şi Transcarpatia, 2017
Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism Organizează, pentru membrii din ţară şi din străinătate, in cadrul programului anual de documentare si team-building, excursia „Maramureş... Maramureş şi Transcarpatia, 2017

Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism
Organizează, pentru membrii din ţară şi din străinătate, in cadrul programului anual de documentare si team-building, excursia „Maramureş şi Transcarpatia – 2017” care va avea loc în perioada 22-28 mai 2017.
Programul include: vizite la obiective istorice, culturale, artistice și religioase din Maramures și Transcarpatia (Ucraina); intalniri profesionale cu personalitati din zona, cu exponenti ai artei si culturii locale; trasee feroviare (mocanita) si turistice montane; parada a portului popular; ateliere de mestesuguri si arta culinara; o intalnire in centrul geografic al Europei; conferinta de presa. Participantii vor dona cărți copiilor de la Scoala din Slatina (Transcarpatia-Ucraina).
Echipa va beneficia de transport cu microbuzul, cazare la pensiuni cu micul dejun si cina asigurate precum si majoritatea dejunurilor. O serie de surprize placute vor intregi cadrul colocvial si prietenesc al acestei deplasari.
Costul excursiei este de 700 lei/persoana. Partener: SC Scorilo Turism (www.scoriloturism.ro)
Grupul este limitat la un numar de 17 persoane. Se solicita un avans de 250 lei, pana la data de 1 mai 2017.