AJTR

Gala Premiilor AJTR

Prin ani, Asociația s-a ocupat, între altele, de inițierea în tainele profesiei a unora dintre tinerii jurnaliști de turism, grație unui program Phare; de participarea la mai multe excursii de documentare; de implicarea în elaborarea unor acte normative din turism.

Un ecou cu totul aparte l-a avut și continuă să-l aibă organizarea Galei anuale a premiilor AJTR. De aproape două decenii – deci cu mult înainte ca 15 ianuarie să fie decretată zi a culturii naționale – aceasta ceremonie se desfășoară în preajma zilei de naștere a lui Mihai Eminescu, sub steaua căruia Asociația își desfășoară întreaga sa activitate. La Gala organizată de AJTR sunt răsplătiți atât ziariștii și scriitorii care de-a lungul unui an s-au remarcat prin producții de calitate, cât și unii dintre specialiștii din domeniu – de la primari, directori de stațiuni, de societăți turistice, de hoteluri, de transport, până la proprietari de pensiuni rurale, directori ai birourilor de informare turistică din străinătate sau chiar miniștri etc.

Multe dintre Galele Premiilor AJTR au părăsit Bucureștiul, derulându-se în provincie: Brașov, Breaza, Urlați, Azuga, Constanța, Câmpulung Moldovenesc etc. Ultimele două ediții ale Galei AJTR s-au desfășurat la Horezu, o captivantă destinație turistică a Olteniei de sub munte, și nu numai. Grație partenerului AJTR – Primăria Horezu -, grație primarului acestui oraș, d-l prof. Constantin Nițu, și ediția Galei Premiilor AJTR pentru anul 2011 va avea ca locație tot aceasta frumoasă așezare atât de profund animată în toate de spiritul brâncovenesc.

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *