AJTR
S-a infiintat Autoritatea Nationala de Turism! S-a infiintat Autoritatea Nationala de Turism!
Guvernul a decis, pe 22 decembrie 2012, înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Turism, instituţie care va funcţiona în subordinea Ministerului Economiei şi în coordonarea ministrului... S-a infiintat Autoritatea Nationala de Turism!

Guvernul a decis, pe 22 decembrie 2012,250x180_guvern-politic-de-functionari-3 înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Turism, instituţie care va funcţiona în subordinea Ministerului Economiei şi în coordonarea ministrului delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediul de afaceri şi turism.

Modificarea a fost decisă de Guvern prin ordonanţa de urgenţă care stabileşte noua configuraţie a Executivului.

„În subordinea Ministerului Economiei şi în coordonarea ministrului delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediul de afaceri şi turism se înfiinţează Autoritatea Naţională pentru Turism, instituţie publică cu personalitate juridică, finanţată integral de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Economiei, prin preluarea structurilor şi activităţilor în domeniul turismului”, se arată în document.

Conform noii structuri guvernamentale, în cadrul Ministerului Economiei lucrează ministrul delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediul de afaceri şi turism.