AJTR
Conferință la Târgul de Turism al României Conferință la Târgul de Turism al României
Mai este puțin timp până la debutul primului Târg de Turism al României din acest an. Mai exact, este vorba de zilele de 20-23... Conferință la Târgul de Turism al României

„Turismul Responsabil în România: poveștile noastre” – Ediția a III-a

Mai este puțin timp până la debutul primului Târg de Turism al României din acest an. Mai exact, este vorba de zilele de 20-23 februarie. Ca și la ediția anterioară, cea din toamna trecută, Fundația Amfiteatru, împreună cu Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România, vă așteaptă cu stand propriu unde, în fiecare zi, se vor desfășura, ca de obicei, interesante întâlniri cu vizitatorii.

Evenimentul principal pe care însă vi-l pregătesc Fundația Amfiteatru și AJTR va fi conferința „Turismul Responsabil în România: poveștile noastre”. Și pentru că Organizația Mondială a Turismului (UNWTO) a declarat 2020 Anul Turismului Rural, este normal ca tema principală a dezbaterilor să vizeze universul nostru rural – de la tradiții, obiceiuri și folclor la proiecte care impun identitatea și valorile românești atât în țară, cât și în lume.

Conferința se va desfășura vineri, 21 februarie 2020, la Romexpo, în Sala Titulescu din Pavilionul B3, între orele 15.00-17.00.

Vom reveni cu amănunte.