AJTR
ALPIN FILM FESTIVAL 2016 ALPIN FILM FESTIVAL 2016
În perioada 4-6 martie, la Predeal/Brașov, se va desfășura ediţia pilot ALPIN FILM FESTIVAL dedicat filmului și culturii montane. O secțiune importantă a festivalului –... ALPIN FILM FESTIVAL 2016

În perioada 4-6 martie, la Predeal/Brașov, se va desfășura ediţia pilot ALPIN FILM FESTIVAL dedicat filmului și culturii montane.

O secțiune importantă a festivalului – care, începând din 2017, se va desfășura pe o perioada a 7 zile – este ALPIN BOOK FESTIVAL, un salon dedicat cărții și publicisticii de munte. Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România.

Acest eveniment își propune să fie locul de întâlnire a publicului cu literatura și publicistica montană. Albume de fotografie, hărți și, în particular, toate genurile de creație dedicate culturii și civilizației montane vor fi propuse și prezentate publicului prezent la festival.

Vor fi organizate întâlniri ale autorilor cu publicul, lansări de carte, dezbateri, totul pentru a promova „cartea de munte”. Editurilor interesate li se va oferi, gratuit în acest an, un stand în incinta COMPLEXULUI CLĂBUCET SOSIRE (la baza pârtiei). Expozanții vor putea vinde sau prezenta cărțile sau publicațiile expuse.

Este foarte important ca acestea să fie legate de tema și subiectul evenimentului: muntele.

Dimensiunea unui stand oferit editurilor este de 3 x 3 m. Organizatorii vor putea pune la dispoziția expozanților mese și scaune pentru amenajări. Fiecare expozant este liber să-și amenejeze spațiul și să-l personalizeze cu însemnele edituri.

Pentru cazare, un tarif special festival poate fi propus celor care doresc să participe la salon. Vă rugăm să contactați organizatorii la adresa [email protected], pentru a primi detaliile legate de cazarea și prezența în Predeal a celor interesați de a participa la manifestarea noastră.

Pentru programul Festivalului şi informaţii suplimentare cu privire la
evenimente şi activităţi, vă rugăm să consultaţi website-ul nostru: www.alpinfilmfestival.ro

DAN BURLAC / Director Festival