AJTR
Biblioteca AJTR 6 Biblioteca AJTR 6
Profesorul Mihai Copețchi - Kopecky, având calitatea de expert în turism la C.ST.H.R. – precum, și formator/ evaluator de competențe profesionale în turism -,... Biblioteca AJTR 6

Profesorul Mihai Copețchi – Kopecky, având calitatea de expert în turism la C.S.T.H.R. – precum și formator/ evaluator de competențe profesionale în turism -, pe durata activității didactice și de cercetare, de după anul 2002, a elaborat și publicat, ca autor sau în colaborare, 5 cărți în domeniul turismului sau domenii conexe. De asemenea, și peste 20 de suporturi de curs pentru activitatea de formare profesională în turism.

Totodată, a susținut circa 20 de comunicări științifice în sesiuni interne și internaționale și a publicat o suită de articole și analize, din domeniul turism și geopolitică, în reviste sau site-uri de specialitate.

Dintre cărțile și manuale universitare publicate menționăm:

Manual de tehnici operaționale în activitatea de turism, în colaborare (2006), Editura IRECSON, București

Agenția de turism – înființare, organizare, management, activitate, operații, în colaborare (2012), Editura ProUniversitaria, București.

Geopolitica turismului în România (2016), Editura BREN, București.

Agenția de turism, de la clasic … la online, în colaborare (2017), Ed. BREN, Buc..

Geopolitica Bucovinei (2018), Editura Constant, Sibiu.

Lucrările, prin conținutul lor, se adresează celor din învățământul universitar de specialitate, furnizorilor de formare profesională din turism, profesioniștilor din România.

 

 

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *