AJTR
Conferinta Internationala „Ecologie, Ecoturism si Evaluari Integrate de Mediu” Conferinta Internationala „Ecologie, Ecoturism si Evaluari Integrate de Mediu”
Fundatia Amfiteatru si Academia Romana Centrul de Economia Industriei si Serviciilor organizeaza la Bucuresti, in perioada 21 – 23 iunie 2013, Conferinta Internationala „Ecologie,... Conferinta Internationala „Ecologie, Ecoturism si Evaluari Integrate de Mediu”

Fundatia Amfiteatru si Academia Romana Centrul de Economia Industriei si Serviciilor organizeaza la Bucuresti, in perioada 21 – 23 iunie 2013, Conferinta Internationala „Ecologie, Ecoturism si Evaluari Integrate de Mediu”. Conferinta aduce in prim plan conceptul de “evaluari integrate de mediu” urmarind relatia natura – societate –economie in vederea identificarii balantei optime pentru o dezvoltare sustenabila in conditiile unui risc de mediu controlabil. Urmare a interpretarii evaluarilor, conferinta propune cateva strategii de valorificare ecologica a resurselor de mediu prin intermediul ecoturismului. Evenimentul isi propune sa creeze o platforma de comunicare si schimb de experienta intre specialistii din domenii, dar si autoritati publice si reprezentanti ai mediului academic.In cadrul evenimentului vor fi prezentate studii si cercetari, dar si exemple de bune practici.

PARTENERI: Academia de Studii Economice Bucuresti Facultatea de Marketing, Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir”, Universitatea Ecologica Bucuresti, Universitatea “Petru Andrei”Iasi, facultatea de Geografie si Geologie – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Universitatea „Stefan cel Mare”Suceava, Federatia Romana de Turism si Ecologie, Asociatia EST, Agentia de turism ECO ESCAPE.

PARTENERI MEDIA: revista Vacante&Calatorii, revista Infomediu Europa, Greenly Magazine, revista Green Report, Asociatia Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism din Romania, CalendarEvenimente.ro, Privesc.Eu, metropotam.ro.
Informatii suplimentare gasiti pe http://amphitheatreconferences.gm.ro/ sau www.turismulresponsabil.ro