AJTR
Sibiu, in top 10 Forbes al celor mai idilice locuri din Europa Sibiu, in top 10 Forbes al celor mai idilice locuri din Europa
Sibiu ocupa locul 8 in top 10 al celor mai idilice locuri din Europa, realizat de revista americana Forbes. Orasul Sibiu este descris ca... Sibiu, in top 10 Forbes al celor mai idilice locuri din Europa

Sibiu ocupa locul 8 in top 10 al celor mai idilice locuri din Europa, realizat de revista americana Forbes. Orasul Sibiu este descris ca fiind un oras mic din inima Transilvaniei, cu peisaje naturale extraordinare si cu o istorie bogata.

Sibiu a depasit Roma la capitolul frumusete, dar si orasul Deia din Spania. Pe locul 7 se situeaza Budapesta din Ungaria, urmat de orasul englez Burford si de Ljubljana, Slovenia. Locul 4 este ocupat de Insula Kefalonia din Grecia, pe locul 3 se claseaza Copenhaga, Danemarca, pe doi Regiunea Saint-Rémy-de-Provence, Franta, in timp ce locul 1 este ocupat de Regiunea Gaiole in Chianti din Italia.

“Micul oras din Romania, populat de doar 160.000 de locuitori, se afla in inima Transilvaniei, regiune cunoscuta in special datorita legendei lui Dracula. Zona este cunoscuta pentru frumusetea Carpatiilor si a culturii istorice bogate. In 2007, Sibiu a fost considerat capitala europeana a culturii. Apartamentele situate pe strazile pietruite, inconjurate de cladirile in culori pastelate, sunt cotate la putin sub 50.000 de euro”, scriu jurnalistii americani in Forbes despre orasul romanesc.

Iata clasamentul Forbes al celor mai idilice 10 locuri din Europa:

1. Regiunea Gaiole in Chianti, Italia
2. Regiunea Saint-Rémy-de-Provence, Franta
3. Copenhaga, Danemarca
4. Insula Kefalonia, Grecia
5. Ljubljana, Slovenia
6. Burford, Anglia
7. Budapesta, Ungaria
8. Sibiu, Romania
9. Roma, Italia
10. Deia, Spania

Niciun comentariu pana acum.

Fii primul care lasa un comentariu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *